Silhouette
Koerselsebaan 38
3550 Heusden - Zolder
tel/fax: 011 - 45.33.80
ligging
info@schoonheidsverzorging.be
rek nr: AXA 751-0015221-32
BTW nr: BE 0771 163 163
maandag: 
dinsdag - vrijdag: 
zaterdag: 
            
Behandelingen en sauna op afspraak
09h30 - 18h00, op afspraak
Behandelingen en sauna op afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

Dr. Hauschka

De filosofie

Al tientallen jaren staat de cosmetica van Dr. Hauschka bekend als een buitengewone serie van verzorgende producten. De producten van Dr. Hauschka worden volgens antroposofische principes bereid. In de filosofie van Dr. Hauschka staan "de mens" en "de natuur" in het middelpunt. Er zijn geen dierproeven mee of voor gedaan.

De uitgangspunten voor deze puur natuurlijke verzorging zijn:

De natuurlijke grondstoffen worden enkel gewonnen uit planten uit de eigen biodynamische tuin van het bedrijf, planten uit een streng gecontroleerde biologische teelt en planten uit beschermde natuurreservaten. Alle grondstoffen worden manueel en dauwvers voor of tijdens het opkomen van de zon geoogst.

De Producten

Door de grote zorg die Dr Hauschka besteedt aan het kiezen van de grondstoffen en de bewerking van deze grondstoffen met dynamisch ritmische processen, worden hoogwaardige producten verkregen die 100 % biologisch natuurlijk zijn en absoluut geen chemicaliën bevatten. Hierdoor zijn de producten en de behandelingen van DR. HAUSCHKA volkomen veilig en kunnen deze geen allergische reacties tot gevolg hebben.

De Behandelingen

DR. HAUSCHKA heeft op basis van zijn volledig natuurzuivere productielijn en een doordachte filosofie verschillende behandelingen ontwikkeld. Deze behandelingen zijn allen gericht op de verschillende staten waarin uw huid kan verkeren en ze zijn uitermate geschikt voor therapeutische behandelingen van specifieke probleemhuiden.

Alles over Dr Hauschka vind je op http://www.hauschka.nl/