Silhouette
Koerselsebaan 38
3550 Heusden - Zolder
tel/fax: 011 - 45.33.80
ligging
info@schoonheidsverzorging.be
rek nr: AXA 751-0015221-32
BTW nr: BE 0771 163 163
maandag: 
dinsdag - vrijdag: 
zaterdag: 
            
Behandelingen en sauna op afspraak
09h30 - 18h00, op afspraak
Behandelingen en sauna op afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

KLAPP COSMETICS

Innovaties in de Cosmetiek

Sinds meer dan twintig jaar is KLAPP avant-gardist in de cosmetische verzorgingen. KLAPP preparaten en KLAPP behandelingen hebben mijlpalen in de cosmetiek gezet.

De bijzondere prestaties van KLAPP COSMETICS werden bekroond met de BEAUTY AWARD voor innovaties. De creatieve ideeën in het creëren van nieuwe behandelingsmethoden en schoonheidsmassages en een realistische transfer van deze ideeën naar de dagelijkse praktijk waren doorslaggevend voor het bekomen van deze prijs.

HOT STONES MASSAGE by KLAPP COSMETICS

De moderne wetenschap heeft aangetoond dat stenen goed warmte kunnen vasthouden en dat ze, zoals het gepolariseerde aardmagneetveld, bijzonder goede energiedragers zijn.

HOT STONES BY KLAPP is veel meer dan een cosmetische behandeling. De op het lichaam overgedragen warmte ontspant gespannen spieren en stabiliseert de weefselfuncties. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de lymfestroom ondersteund. Vitale energie komt vrij en verbetert de fysieke en psychische mobiliteit.

Warme lavastenen worden op energiepunten geplaatst - daar waar lichaamsfuncties gestuurd en beïnvloed worden.

Zacht over het lichaam gestreken, schenken HOT STONES BY KLAPP een gevoel van welbehagen, een waarneembare harmonie en een hoge graad van ontspanning.

CHI YANG Massage by KLAPP COSMETICS

Belevenissen, emoties, veranderingen, … allemaal oorzaken die leiden tot spanningen in het menselijke lichaam. Langdurige stress resulteert in een chronisch lijden.

CHI YANG BY KLAPP verlost het lichaam van deze spanningen en laat de energie weer ongehinderd door het lichaam stromen.

In twee fasen veranderen drukuitoefenende vingers en masserende handen het volledige lichamelijke en geestelijke welbevinden. Nieuwe energie wordt toegevoerd en wel zo dat ze in het harmonische evenwicht van de lichaamsfuncties opgenomen wordt.

Etherische oliën uit geneeskundige planten, waarvan de werking reeds vele eeuwen in China bekend is en die nu in de Westerse cosmetische branche gebruikt worden, vervolledigen het schoonheidseffect van deze behandeling.

Alles over KLAPP vind je op http://www.klapp-group.com/nl/