Silhouette
Koerselsebaan 38
3550 Heusden - Zolder
tel/fax: 011 - 45.33.80
ligging
info@schoonheidsverzorging.be
rek nr: AXA 751-0015221-32
BTW nr: BE 0771 163 163
maandag: 
dinsdag - vrijdag: 
zaterdag: 
            
Behandelingen en sauna op afspraak
09h30 - 18h00, op afspraak
Behandelingen en sauna op afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

Maria Galland Paris

Schoonheid is geen toeval. Alleen een precies op uw huid afgestemde cosmetische methode levert optimale resultaten op. Alleen het beste is goed genoeg voor uw huid. Natuurlijk van Maria Galland, Parijs.

De producten en methodes van Maria Galland bieden U een grote keuze aan behandelingen voor gelaat en lichaam ongeacht huidtype of leeftijd. De krachtige werking van de modellerende maskers garanderen een onmiddellijk zichtbaar resultaat. De exclusieve massagetechnieken zorgen voor nieuwe energie en geven de huid een betere uitstraling.

Het "masque modelant" is een bijzonderheid in de cosmetische wereld en is uitermate geschikt voor de vermoeide en gespannen huid. Het is een beproefde methode om speciaal op uw huid afgestemde producten diep in de huid te laten doordringen en te activeren. Het gelaat wordt gemodelleerd, de huid frisser, fijner, helderder en voelt meteen ook veel ontspannender uit.

De basis van de buitengewone "therapie Cocon Eclat Intense" is een combinatie van massagetechnieken. Acupressuur, shiatsu, lymfedrainage, petrissages en effleurages worden in deze intensieve massage gecombineerd tot een geheelbehandeling. Na deze massage wordt de huid gehuld in een lichte cocon die de huidtemperatuur met 6 tot 10 °C laat stijgen waardoor de waardevolle preparaten op basis van fruitzuurcomplexen gestimuleerd worden en intensief uw huidlagen bewerken. Deze behandeling is bijzonder effectief tegen het verouderingsproces en tegelijkertijd is het zeer ontspannend voor zowel de huid als de geest, het geeft uw huid nieuwe souplesse en een frisse gezonde uitstraling.

De Therapie Cocon Hydratant Intense is speciaal ontwikkel voor een te droge huid en werkt intensief vochtherstellend en gaat daarbij de stress tegen. Het is een combinatie van speciale massagetechnieken (acupressuur, shiatsu, lymfedrainage, petrissages en effleurages) en preparaten op basis van Glycengéne. Deze behandeling geeft Uw huid nieuwe souplesse en uitstraling en bewerkstelligt het vochtherstel in Uw huid.

De Therapie Cocon Nutritif Intense is een anti stress behandeling speciaal voor een droge en veeleisende huid. Een combinatie van speciale massagetechnieken (acupressuur, shiatsu, lymfedrainage, petrissages en effleurages) en preparaten op basis van kaviaarcerasomen. Deze behandeling geeft Uw huid nieuwe souplesse en uitstraling en geeft de Uw huid meer weerstand.

Soin emphytheose ligne précieuse is een nieuwe gelaatsverzorging speciaal toegespitst op de gestreste huid. Deze behandeling werkt geconcentreerd op de herstructurering en stabilisering van de desmosomen in de onderste laag van de epidermis en op de oplossingscapaciteit in de hoornlaag. Dit concept versterkt en herprogrammeert de huid doelgericht zodat stress geen vat meer op haar heeft. Daardoor behoudt ze langdurig een jeugdig en stralender aanzien.

Het masque modelant pour les yeux is een algenmasker speciaal voor de behandeling van de delicate oogzone. Het verkoelt stimuleert en geeft een gevoel van ontspanning. Droge en dode huidcellen worden mild verwijderd, de vorming van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, de huid wordt steviger en de overmatige pigmentering verminderd. Na de behandeling is de huid rond de ogen beter bestand tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en ziet de oogpartij er frisser en jonger uit.

Natuurlijk vindt U in onze parfumerie alle producten voor een eenvoudige maar hoogwaardige thuisverzorging om onze goede zorgen te ondersteunen. Echte aanraders zijn de verschillende maskers waarmee U thuis in enkele minuten uw huid een stralende teint geeft.

Een intensieve reiniging is de eerste, absoluut noodzakelijke stap in de dagelijkse huidverzorging. Twee maal daags een reiniging gevolgd door een frisse lotion vormt de feitelijke basis van een perfecte verzorging van uw huid.

Probleembestrijding borsten

Een op de twee vrouwen is ontevreden over haar buste. Te groot, te klein en niet aantrekkelijk genoeg, zo luiden de strenge beoordelingen. Wij geven U graag een paar beautytips en Maria Galland biedt U concrete behandelingen.

Met een doelgerichte verzorging kan men niet vroeg genoeg beginnen, Dit geldt vooral voor zware borsten, de huid wordt hier extreem belast. Dagelijkse oefeningen die de borstspieren trainen, wisseldouches en massage moeten op uw programma staan. Zo blijven de borsten in vorm.

Bij de eerste tekenen van verslapping gebruikt U best een speciaal preparaat om het weefsel weer te versterken. Soin essentiel buste is een gel-emulsie met extra vitaminen en essentiële oliën De methode met het masque modelant brengt de doorbloeding op gang en zorgt voor een betere structuur van de huidmantel. Reactiverende en herstructurerende substanties, die onder het masque modelant worden aangebracht, komen direct in de cellen. De vorm van de borst verbeterd en de huid kan weer herstellen.

Na een kuur is de bustehuid zichtbaar steviger en mooier.

Probleembestrijding cellulitis

Iedere vrouw, ook een zeer slanke kan aanleg hebben voor cellulitis. Het onregelmatige huidoppervlak met duidelijk zichtbare putjes (de sinaasappelhuid) is een typisch vrouwelijk probleem.

Moderne intensieve verzorgingspreparaten kunnen inwerken op de dieper gelegen huidlagen waar ze de stofwisseling en de doorbloeding stimuleren. Hierdoor kunnen de ophopingen van vet, vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Deze preparaten kunnen in combinatie met de masque modelant methode, intensieve massage, lymfedrainage en spierstimulatie goede resultaten opleveren. Voor een blijvend herstel is het echter nodig deze behandeling regelmatig te herhalen.

Probleembestrijding tijdens en na een zwangerschap

Wanneer er een baby op komst is verandert het hele leven. Als gevolg van hormoonwisselingen veranderen het lichaam, de psyche en de huid. Vooral het huidbeeld veranderd veel tijdens de zwangerschap, juist dan moet U veel aandacht schenken aan borsten, buik en benen zodat U zwangerschapstrepen, cellulitis en spataderen voorkomen kunnen worden.

Verschillende salonkuren kunnen huidproblemen na de zwangerschap voorkomen of tegenwerken, in combinatie met een eenvoudige thuisverzorging door middel van wisseldouches, lichaamspeelingen en lichte massages met speciale producten, worden de beste resultaten bereikt.

Als er door het ontbreken van een gepaste verzorging toch problemen zijn ontstaan kunnen wij met verschillende kuren een boel schade repareren. Een goed advies is echter: "beter voorkomen als genezen" Overigens is een goede verzorging van uw lichaam tijdens uw zwangerschap een weldaad voor uw huid en uw psyche en zodoende ook voor uw baby.

Alles over Maria Galland vind je op http://www.maria-galland.be/nl.html