Silhouette
Koerselsebaan 38
3550 Heusden - Zolder
tel/fax: 011 - 45.33.80
ligging
info@schoonheidsverzorging.be
rek nr: AXA 751-0015221-32
BTW nr: BE 0771 163 163
maandag: 
dinsdag - vrijdag: 
zaterdag: 
            
Behandelingen en sauna op afspraak
09h30 - 18h00, op afspraak
Behandelingen en sauna op afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

Natura Bissé

De Spaanse merknaam verenigt twee aanvullende waarden in zich: Natura symboliseert essentie, natuur, het lichaam en frisheid en Bissé staat voor verleiding, stijl en elegantie, glamour en luxe.

Het Spaanse cosmeticahuis Natura Bissé bestaat 27 jaar en heeft zijn origine is Barcelona. Daar staan ook het eigen, onafhankelijke laboratorium en de fabriek. Natura Bissé neemt een unieke plaats in de wereld van cosmetica in. Het is een familiebedrijf dat wordt gerund door oprichter Ricardo Fisas Mulleras en zijn kinderen. Hun belangrijkste doel was en is nog steeds om voor vrouwen (en mannen) producten te maken met professionele resultaten die men normaal gesproken alleen in een beautyinstituut verwacht. Om dit doel keer op keer weer waar te kunnen maken, worden zeer hoge eisen aan de technologie en de werkzaamheid van ingrediënten gesteld. Zelfs zo hoog dat Natura Bissé, hoe klein in vergelijking met wereldwijde brands dan ook, makkelijk kan wedijveren met andere gerenommeerde topmerken in het hoogste segment van de markt. Dat is bijzonder voor een cosmeticamerk dat mondiaal nog maar op kleine schaal verkrijgbaar is. Daarom heeft het al een cult-status bereikt. Natura Bissé is hét publieke geheim van dit moment.

Natura Bissé biedt met ruim 150 producten, zeer uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Van de meest hoogwaardige en innovatieve anti-aging behandelingen tot resultaatgerichte probleemoplossende methoden bij specifieke huidklachten zoals acne, pigment- en littekenvorming. Bovendien heeft Natura Bissé een Spa-lijn met ongekende mogelijkheden.

Alles over Natura Bissé vind je op http://www.naturabisse.nl/site/index.php