Silhouette
Koerselsebaan 38
3550 Heusden - Zolder
tel/fax: 011 - 45.33.80
ligging
info@schoonheidsverzorging.be
rek nr: AXA 751-0015221-32
BTW nr: BE 0771 163 163
maandag: 
dinsdag - vrijdag: 
zaterdag: 
            
Behandelingen en sauna op afspraak
09h30 - 18h00, op afspraak
Behandelingen en sauna op afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

Gelaatsverzorgingen

De huid, ons beschermend orgaan, krijgt het dagelijks te verduren. Wind, koude en zon beïnvloeden de huid, uitlaatgassen en andere verontreinigende stoffen die in het milieu voorkomen tasten onze huid bovendien aan. Daarom is het van belang belangrijk onze huid steeds grondig te reinigen en te verzorgen.

Om de drie maanden maakt de huid nieuwe cellen aan. Voor dit herstel heeft de huid steeds opnieuw vocht en werkzame stoffen nodig. Bij een tekort hieraan droogt ze uit en neigt ze tot rimpelen. Bovendien verliezen de huidcellen meer en meer het vermogen om vocht te binden naargelang de leeftijd toeneemt.

Een gelaatsverzorging geeft een bijkomende voeding en stimulans aan deze natuurlijke huidvernieuwing. Elke vrouw die aandacht schenkt aan haar huidverzorging en op regelmatige basis de schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al vanaf het 35ste levensjaar van andere vrouwen. Elk jaar wordt dit verschil groter.

Bij al onze gelaatsverzorgingen is de massage steeds in de prijs inbegrepen.

Klik hier als je de prijslijst wilt afdrukken.

Maquillages
Maquillage 16,00 €
Wimperverving 9,00 €
Wenkbrauwverving 9,00 €

Gelaatsverzorgingen Natura Bissé

Concentraat - supplement

Bestaat uit uiterst werkzame geconcentreerde werkstoffen. Kan toegepast worden als extra bij alle gelaatsverzorgingen.

12,50 €

Relaxerende gelaatsverzorging

Deze zeer begeerde verzorging bestaat uit: reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling, epileren wenkbrauwen, massage, masker aangepast aan de huidsoort, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht)

45,00 €

Antirimpel Shock treatment BASIC

Deze anti rimpel verzorging bestaat uit: reiniging, epileren wenkbrauwen, Glyco peeling plus, massage, masker, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht)

57,50 €

Gelaatsverzorging Sensitive skin treatment

Zeer zachte verzorging, speciaal toegespitst op gevoelige huid, bestaande uit: reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling, epileren wenkbrauwen, massage, masker aangepast aan de huidsoort, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht)

62.50 €

Antirimpel Shock treatment PLUS

Deze intensieve anti rimpel verzorging bestaant uit: reiniging, epileren wenkbrauwen, peeling, massage en shocktreatment concentraat, masker, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht)

70,00 €

Antirimpel Shock treatment INTENSIEF

Deze zeer intensieve anti rimpel verzorging bestaat uit: reiniging, epileren wenkbrauwen, Glyco peeling plus, massage en shocktreatment concentraat, masker, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht)

85,00 €

BOTOX behandeling

Zeer specifieke en uiterst werkzame verzorging tegen rimpels en ouderdomstekenen.

120,00 €
450,00 €/4x


Gelaatsverzorgingen KLAPP

Chi Yang gelaatsverzorging

CHI YANG by KLAPP verlost het lichaam van spanningen ten gevolge van stress en laat de energie opnieuw ongehinderd door het lichaam stromen.
Nieuwe energie wordt in harmonisch evenwicht toegevoerd.
Etherische oliën uit geneeskundige planten, waarvan de werking reeds vele eeuwen in China bekend is en die nu in de Westerse cosmetische branche gebruikt worden, vervolledigen het schoonheidseffect van deze zalige behandeling.

62,50 €

Thalmarin gelaatsverzorging

Zeeën zijn de oorsprong van alle leven. Ze geven kracht en energie die haast onuitputbaar zijn. De THALMARIN-behandeling is uniek, vitaliserend en aangenaam. De actieve bestanddelen die in THALMARIN gebruikt worden, breken vet af, ontgiften en hydrateren.
De hoogste kwaliteit uit de zee voor uw gelaat en lichaam.

65,00 €

MeN gelaatsverzorging

Een mannenhuid heeft nood aan een specifieke verzorging. Met exact en actief op elkaar afgestemde werkstoffen, geeft KLAPP MeN de mannenhuid wat ze nodig heeft. Een exclusieve behandeling voor de man van vandaag.

65,00 €

Caviar gelaatsverzorging

CAVIAR POWER by KLAPP is een beauty- en wellnessformule voor zowel de mannelijke als vrouwelijke huid. Deze behandeling hydrateert en ondersteunt het huideigen herstelmechanisme. Een kaviaarcomplex en natuurlijke biopeptiden activeren de celstofwisseling en geven de vermoeide huid impulsen om opnieuw een elastische structuur te bekomen.

70,00 €

CS III gelaatsverzorging

Deze verzorging beoogt rimpelvermindering door de eigen collageenaanmaak te stimuleren.
Door wetenschappelijk onderzoek heeft men ontdekt dat Collagen III verantwoordelijk is voor een mooi huidbeeld omdat het Collagen III-gehalte in onze huid afneemt naarmate we ouder worden vermindert de spankracht van onze huid. De gevolgen zijn rimpels en groeven in de huid. In CSIII wordt gebruik gemaakt van ASC III, een hightech-werkstof die de aanmaak van Collagen III-proteïnen beïnvloedt. Daardoor kan het Collagen I zich weer gelijkmatig in de huid verdelen en worden rimpels en oneffen huidstructuren gereduceerd. De huid wordt gladder en zachter, de contouren strakker en steviger.

75,00 €

Regenererende Vitamine A Retinol gelaatsverzorging

De gestresste, veeleisende huid heeft nood aan een consequente verzorging. Het in de Vitamine A behandeling gebruikte RETINOL pure Vitamine A zorgt voor een breed spectrum aan huidherstellende eigenschappen. De huid ervaart een nieuw evenwicht, ze kan haar vochtreserves weer aanvullen en het "antirimpeleffect" verzacht duidelijk de ouderdomstekenen.

80,00 €

Gelaatsverzorgingen Maria Galland

Superconcentraat - supplement

Powerampoulle Systeme Concentré Instituut, een unieke ampoulle met meer dan twintigvoudig geconcentreerde werkstoffen. Kan toegepast worden als extra bij alle gelaatsverzorgingen.

12,50 €

Oogmasker - supplement

Algenmasker voor de gevoelige zone rond de ogen. Verkoelt, stimuleert en geeft een gevoel van ontspanning. Huidschilfertjes worden mild verwijderd en overmatige pigmentering wordt minder. De vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd waardoor de huid rond de ogen steviger wordt en jonger lijkt. Kan als extra toegepast worden bij alle gelaatsverzorgingen.

25,00 €

Relaxerende gelaatsverzorging.

Zeer begeerde gelaatsverzorging bestaande uit: reiniging, epileren wenkbrauwen, peeling, massage, masker, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht).

45,00 €

Gelaatsverzorging voor de rijpere huid.

Gelaatsverzorging voor de rijpere huid: reiniging, epileren wenkbrauwen, peeling, massage, anti-aging masker, speciaal oogmasker, lotion, verzorgingscrème (dag of nacht).

47,50 €

Cocon therapie

Een lifting behandeling volgens de Therapie Cocon van Maria Galland. Het speciale schuimmasker hult de huid in een luchtige cocon. De therapie omvat reiniging, epileren wenkbrauwen, peeling met exfoliérende lotion, massage, masque catalyseur Cocon, biologische lifting met serum, verzorgingscrème (dag of nacht).

49,50 €

Masque Modellant

Verzorgende behandeling met een warm wordend mineralenmasker waaronder de werkzame preparaten nauwkeurig en diep de huid worden binnengebracht: reiniging, epileren wenkbrauwen, massage, masque modelant met aan uw huid aangepaste actieve producten, lotion en crême (dag of nacht).

57,50 €

Gelaatsverzorging met biologische lifting

Verzorgende behandeling met een warm wordend mineralenmasker waaronder de biologische liftingspreparaten nauwkeurig en diep de huid worden binnengebracht: reiniging, epileren wenkbrauwen, concentraat, massage, masque modelant met biologische lifting en bijkomende actieve producten, lotion en crême (dag of nacht).

64,50 €

Gelaatsverzorging Dr Hauschka

Volledige relaxerende verzorging volgens het Dr Hauschka concept

Twee uur durende relaxerende behandeling bestaande uit: voetbad met aromatherapie, ontspanning van voeten en onderbenen, hoofd en hals, ontspanning van armen en handen, reiniging, epileren wenkbrauwen, warme dieptereiniging (vapazone + reinigend kleimasker), lymfedrainage van het gelaat, behandeling met huidkuur-ampullen, gezichtspakking gezichtslotion en dagverzorging met een lichte massage van hals en decolleté

65,00 €

Diverse therapieën

Oorkaars therapie

35,00 €