Silhouette
Koerselsebaan 38
3550 Heusden - Zolder
tel/fax: 011 - 45.33.80
ligging
info@schoonheidsverzorging.be
rek nr: AXA 751-0015221-32
BTW nr: BE 0771 163 163
maandag: 
dinsdag - vrijdag: 
zaterdag: 
            
Behandelingen en sauna op afspraak
09h30 - 18h00, op afspraak
Behandelingen en sauna op afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

Lichaamsverzorgingen

Massage is een eeuwenoude aanrakingskunst die bijdraagt tot het menselijk welzijn. In China bijvoorbeeld werd al twee tot drieduizend jaar voor onze jaartelling gebruik gemaakt van massage. Door het kneden van de spieren wordt de bloedsomloop bevorderd. De circulatie wordt gestimuleerd en vers zuurstofrijk bloed gaat door het lichaam stromen. Hierdoor worden afvalstoffen stelselmatig afgevoerd. Klachten door spanningen zoals stress, hoofdpijn, rugpijn, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen afnemen.

Uit EEG scans is gebleken dat een verhoogde alertheid, ontspanning en een verbeterde stemmingstoestand meetbaar is.

Maar massage gaat verder: het onthaastingshormoon Oxytocine wordt in de hersenen aangemaakt bij bewuste aandacht en warme, zachte aanrakingen. Dit stimuleert de ontspanning en geeft een zalig geluksgevoel.

Massage kan nog verder gaan: er kan in vertrouwen een veilige intuïtieve dialoog tussen beiden ontstaan. Daardoor kunnen herinneringen, gedachten of emoties naar boven komen. Men kan ze herkennen en erkennen om te aanvaarden en los te laten. Het is daarom van belang dat de masseur zoveel mogelijk met zijn volle aandacht aanwezig is tijdens de massage.

Uit het grote aanbod van massages bieden wij u onze selectie aan.

Klik hier als je de prijslijst wilt afdrukken.

Verstevigingen

Buste verzorging incl. massage

Behandeling voor de borsten. De stevigheid en de elasticiteit van de borsten wordt verbeterd. Het decolleté word glad en fluweelzacht.

35,00 €

Intensieve busteverzorging met masque modelant

Behandeling voor de borsten met masque modelant. De stevigheid en de elasticiteit van de borsten wordt verbeterd. De welvingslijn van de buste word verbeterd, er treedt een liftend effect op, eventuele striemen worden efficiënt behandeld. Het decolleté word glad en fluweelzacht.

42,00 €

Intensieve rugverzorging incl. massage en masque modelant

Behandeling voor de rug met masque modelant. De stevigheid en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd (reiniging, peeling, massage met massagecrème, masque modelant, lotion).

42,00 €

Anti-Cellulitis

Anti-cellulitis behandeling van bovenbenen, buik en dijen

Behandeling tegen cellulitis en ter versteviging van bovenbenen, buik en dijen. Deze behandeling heeft een ontslakkende en verstevigende werking. Het helpt de minder sierlijke rondingen van het lichaam weg te werken en de huid herwint stevigheid en veerkracht.

42,00 €

Anti-cellulitis behandeling van billen en dijen

Behandeling tegen cellulitis en ter versteviging van billen en dijen. Deze behandeling heeft een ontslakkende en verstevigende werking. Het helpt de minder sierlijke rondingen van het lichaam weg te werken en de huid herwint stevigheid en veerkracht.

42,00 €

Lichaamsmassages

Relaxerende lichaamsmassage

Volledige lichaamsmassage met relaxerende massageolie

55,00 €

Bodypeeling

Intensieve verzorging van de lichaamshuid, verwijdert droge en dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. De huid wordt geactiveerd om nieuwe huidcellen aan te maken en het uitzicht van de huid wordt gladder, jonger en frisser.

27,50 €

CHI YANG lichaamsmassage

Belevenissen, emoties, veranderingen, allemaal oorzaken die leiden tot spanningen in het menselijke lichaam. CHI YANG BY KLAPP verlost het lichaam van deze spanningen en laat de energie weer ongehinderd door het lichaam stromen.

65,00 €

HOTSTONES lichaamsmassage

Oud therapeutische massage waarbij met behulp van verwarmde hoogenergetische basaltstenen en etherische oliën de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht gebracht wordt. Men schrijft hierdoor deze oeroude therapie bijzondere geneeskrachtige werkingen toe.
De HOTSTONES massage bestaat uit het aanbrengen van deze stenen op knooppunten van de energiebanen in ons lichaam. Hierna worden de stenen met essentiële oliën en zachte bewegingen over het lichaam gemasseerd. De op het lichaam overgebrachte warmte lost overspanningen op en relaxeert op natuurlijke wijze. Volgens de antroposofische visie stimuleren de energetische trillingen van de stenen de bindingen tussen alle onderdelen van ons totaal-lichaam: lichaam = stoffelijk lichaam + ziel + geest + etherisch lichaam.

75,00 €

Relaxerende rug en hals/nek massage.

Ontspannende 25 minuten durende rugmassage met relaxerende olie. Ideaal om te combineren met een saunabezoek.

25,00 €

Relaxerende shiatsumassage

Cosmetische ontspannende oosterse puntdrukmassage waardoor de energieën weer vrijer door de meridianen kunnen stromen.

27,50 €

Spierstimulatie systeem

Figuurscorrectie met spierstimulatie 10 beurten

135,00 €

Figuurscorrectie met spierstimulatie (deelbehandeling 20 min.)

15,00 €